yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Sevdiklerimiz ortada yük olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler muhtevain hayat kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Başarılı bir boşaltma çekimı, deprem, su taşkını ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Bu dizge çoklukla acil bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp son çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en münasip bedel politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı başta yapmak üzere Yangın Çıkış Kapısı yararlanma amacına ve kullanan koca adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

You gönül email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Özellikle alıngan ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu yazgımızda;

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen işleyiş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page